LOREDO SRL este lider de piata pe segmentul mic si mijlociu de produse si utilaje agricole.

Cu o vechime de peste 20 de ani in acest domeniu, ne-am inceput activitatea in cea mai mare regiune viticola a Romaniei si anume in Vrancea (sudul regiunii Moldova).

In aceasta zona detinem o retea de magazine si o echipa de peste 20 de specialisti in vanzari si service, fiind principalul furnizor de produse si utilaje agricole in aceasta regiune.

Suntem cunoscuti pe piata producatorilor de vin din Romania, avand o retea de peste 30 de distribuitori si o echipa de vanzari dedicata acestora. De asemenea, sprijinim dezvoltarea pietei producatorilor de vin prin oferirea de utilaje profesionale si logistica personalizata.

Imbutelierea vinului sau a sucului este procedura ce face diferenta in ochii consumatorilor. LOREDO SRL va pune la dispozitie doua modalitati de imbuteliere: imbutelierea la sticla (clasic) sau imbuteliere bag-in-box. Imbutelierea bag-in-box este cea mai noua tehnologie de imbuteliere de pe piata si vine cu un super avantaj pentru utilizator. O data deschisa cutia de bag-in-box, mai exact punga bag-in-box, vinul sau sucul dinauntru nu va oxida, asa cum se intampla la imbutelierea sticlelor. Acest sistem inovativ denumit bag-in-box este solutia ideala utilizata de din ce in ce mai multi producatori de vin si sucuri din fructe. Depozitarea vinului si a sucului din fructe se face in pungi bag-in-box speciale, pungi metalizate sau pungi simple, acestea fiind puse in cutii bag-in-box ce pot fi foarte usor customizate cu logo-uri sau diverse designuri.

Imbutelierea bag-in-box se face cu ajutorul unui imbuteliator bag-in-box automatizat sau semiautomatizat, urmand ca sucul sa fie umplut in pungi si apoi in cutii bag in box.

Imbutelierea sticlelor se face dupa acelasi model, fiind nevoie de un imbuteliator de sticle, sticle, dopuri si capisoane.

LOREDO SRL va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a realiza si imbutelia vinul sau sucul din fructe. Pe site-ul nostru veti gasit toate utilajele de care aveti nevoie si consumabilele aferente (sticle, dopuri de pluta, capisoane, pungi bag-in-box, cutii bag-in-box, placi filtrante, cartuse filtrante, pamant filtrant etc.)

Suna-ne acum si solicita o oferta! 0729 943 918